BINE AI VENIT LA COANA MARE!

ÎNDRĂZNEȘTE SĂ PĂȘEȘTI PE TĂRÂMUL FERMECAT AL PRĂJITURILOR CU AROMĂ DE COPILĂRIE!

Din dorința de a păstra vie plăcerea gustului de odinioară, Coana Mare s-a pus pe copt prăjitituri cum mama obișnuia să aducă acasă pe vremea în care desertul era bucuria supremă, după o zi de hoinărit în fața casei, cu o gașcă numeroasă de prieteni.

Nostalgia vremurilor în care aromele de vanile, cacao și cremelor savuroase, fierte la foc mic, parfumau străzile capitalei, a transformat viziunea noastră în conceptul cofetăriei La Coana Mare care și-a deschis porțile în anul 2019.

Înca la început de drum, ne încăpățânăm să cultivăm gustul pentru un desert fin, cu ingrediente naturale de cea mai bună calitate, de producție autohtonă.

DESPRE

Ingrediente

Coacem cu spor în cuptoare încinse, blaturi din făină albă, afânată mai ceva ca neaua de pe crestele Carpaților.

Fierbem cu grijă creme dulci și savoroase, la foc domol, asa cum bunicile noastre aveau rabdarea să o facă.

Punem pasiune în fiecare fursec de pe fiecare tavă ce sfârâie în cuproare încinse fix atât cât trebuie ca apoi să le aruncăm fără teamă în grămezi de alune rumene, pisate în piulițe de alamă.

Frișca e o minune dulce, făcută doar din smântână de lapte de vacă, frecat cu zahar cristalin și abundă în prăjiturile care știm că te vor face să vrei să le duci acasă.

Echipa La Coana Mare este numeroasă și este compusă din cofetari și patiseri a căror pasine pentru deserturi a fost ridicată la rang de artă.

Nu te sfii! Hai La Coana Mare să te răsefțe așa cum meriți!